Fintrip-verkosto ja sen viestintä ovat palvelu liikennetutkimuksen toimijoille, niin tutkijoille kuin projekteillekin. Fintripin verkkosivuilla voit julkaista suomen- ja englanninkielisiä uutisia ja kirjoituksia omista aiheistasi sekä saada tietoa muilta alan toimijoilta.

Fintripin viestinnän päämääränä on viestiä aktiivisesti suomalaisen liikennetutkimuksen osaamiskeskittymistä, verkostoista ja tutkimustuloksista, saattaa alan toimijat yhteen ja tarjota toimijoille yhteisiä keskustelufoorumeita, sekä markkinoida suomalaista liikennetutkimusosaamista myös kansainvälisesti.


Voit kirjoittaa Fintrip-verkkosivuilla julkaistavaksi artikkeleita liikenneaiheisista tutkimuksista, tutkimustuloksista ja meneillään olevista tutkimusprojekteista. Toimita artikkelit matalan kynnyksen periaatteella osoitteeseen johanna.ikavalko@lvm.fi. Tietoa liikennealan tapahtumista julkaistavaksi sivujen Tapahtumat-osiossa voit lähettää osoitteeseen pirjo.karttunen@lvm.fi.

Annamme myös mielellämme lisätietoja liittyen Fintrip-verkostoon ja sen viestintään. Verkoston sivuilta löytyvät kirjoittajan ohjeet, joihin toivomme sinun tutustuvan etukäteen.

Tervetuloa viestimään ja saamaan tietoa Fintripin verkkosivuille!

Yhteistyöterveisin,

Johanna Ikävalko
Fintrip-projektipäällikkö